Body Contouring

Verfraai en Verjong met Lipofilling: Het Ultieme Geheim voor Natuurlijke Schoonheid

Lipofilling, een baanbrekende techniek in de esthetische geneeskunde, belichaamt de kunst van natuurlijke schoonheidsherstel en -verfraaiing door gebruik te maken van het eigen vetweefsel van het lichaam.

Lipofilling: Natuurlijke Volumeherstel en Contouring

Lipofilling

Contourverbetering met lipofilling

Deze verfijnde procedure gaat verder dan eenvoudige cosmetische verbeteringen; het biedt een dubbel voordeel door vet uit overvloedige gebieden te verwijderen en het te herplaatsen waar volume nodig is, zoals het gezicht, de borsten, of de billen. Lipofilling staat voor een harmonieuze lichaamscontouring, het verstevigen van de huid en het herstellen van jeugdige rondingen, allemaal met behulp van het meest natuurlijke vulmateriaal beschikbaar: je eigen vet.

Het verzekert een lage kans op afstoting en bijwerkingen, maar levert ook langdurige, zelfs permanente resultaten op. Of je nu subtiele veranderingen wenst of een opvallende transformatie, lipofilling biedt een veilige, effectieve weg naar natuurlijke, verjongde schoonheid.

Tarief

kosten van de Lipofilling lichaamscontouring

De kosten voor de contourverbetering zijn afhankelijk van het te behandelende gebied. De tarieven voor de lipofilling behandeling zijn op onze tarieven pagina beschikbaar. 
Bekijk de lipofilling tarieven pagina →
Het ReSculpt Team staat voor je klaar, stel gerust al je vragen over lipofilling.

Vrijblijvend consult voor een lipofilling behandeling

Enhance your
natural beauty
Noordhollandstraat 61a
1081 AS // Amsterdam
Copyright © ReSculpt Aesthetics