Injectables

Botox behandeling

Ontdek de Botox behandelingen bij ReSculpt Aesthetics voor een natuurlijke look en een subtiele verjonging. Geniet van een stralende uitstraling met onze professionele Botox behandeling in Amsterdam.

Botox behandeling Amsterdam bij ReSculpt Aesthetics. subtiele verschillen met een natuurlijke uitstraling!

Botox

botox behandeling

Op zoek naar een effectieve manier om rimpels te verminderen? Ontdek de Botox behandelingen van ReSculpt Aesthetics in Amsterdam. Onze cosmetische artsen zijn experts in het toepassen van injectables, waaronder Botox, en streven naar een natuurlijk resultaat dat je uitstraling benadrukt.

Bij ReSculpt Aesthetics focussen we op subtiele verbeteringen om jouw uitstraling te versterken. Onze veilige en professionele Botox behandelingen bieden een uitstekende oplossing voor iedereen die fijne lijntjes en rimpels effectief wil verminderen.

Bezoek onze botox kliniek in Amsterdam voor de beste Botox-behandelingen. Ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het verkrijgen van een jeugdiger uiterlijk met onze vernieuwende botox rimpelbehandeling.

Botox behandelingen

Botox behandeling gebieden en indicaties

ReSculpt Aesthetics is toonaangevend op het gebied van esthetische behandelingen. Onze deskundige en gecertificeerde artsen voeren Botox behandelingen uit die gericht zijn op verschillende medische indicaties en behandel gebieden.
Van het verminderen van diepe rimpels, botox voorhoofd en het behandelen van migraine, tot het verstrakken van de kaaklijn en het verminderen van wallen bij mannen. Botox is een geschikte anti rimpelbehandeling voor zowel mannen als vrouwen.

Botox behandelingen amsterdam

fronsrimpel, botox fronsrimpel, fronsrimpel verwijderen, resculpt aesthetics

Fronsrimpel

Fronsrimpels zijn veelvoorkomende verticale lijnen die tussen de wenkbrauwen verschijnen. Vaak worden ze veroorzaakt door herhaaldelijk fronsen. Ze kunnen je gezicht een gestreste, boze of norse uitstraling geven, zelfs wanneer je ontspannen bent. Gelukkig is er een oplossing: Botox fronsrimpel behandeling. Deze behandeling ontspant de spieren in het voorhoofd, waardoor fronsrimpels minder zichtbaar worden of zelfs verdwijnen! Snelle, pijnloze behandeling met langdurig effect. Ben je klaar om afscheid te nemen van je fronsrimpels? Plan dan vandaag nog een vrijblijvend consult bij een van onze ervaren artsen.
Boek een consult →
Botox voorhoofdrimpel, rimpels voorhoofd, resculpt, resculpt aesthetics

Voorhoofdsrimpel

Voorhoofdsrimpels zijn horizontale lijnen op het voorhoofd die vaak worden veroorzaakt door fronsen of verbaasd kijken. Deze rimpels kunnen je een oudere of verontruste uitstraling geven. Rimpels op het voorhoofd zijn eenvoudig te behandelen met Botox of fillers. Voordelen van een Voorhoofdsrimpel behandeling: Verbetert de algehele huidtextuur. Vermindering van spanning en vermoeidheid. Jeugdige en frisse uitstraling. Zichtbare resultaten binnen enkele dagen.
Boek een consult →
kraaienpootjes, botox kraaienpootjes, kraaienpootjes botox, resculpt , resculpt aesthetics

Kraaienpootjes

Kraaienpootjes verminderen met Botox: een effectieve oplossing voor een jeugdiger uitstraling. Botox, een veilige en betrouwbare methode, ontspant de spieren rond de ogen en vermindert zo de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels. Ideaal voor iedereen die streeft naar een gladde en verjongde huid zonder chirurgische ingrepen. Ontdek de blijvende resultaten en geniet van een stralende blik.
Boek een consult →
marionetlijnen, marionetlijnen fillers, mationetlijnen voor en na, botox marionetlijnen, maroinetlijnen verminderen, resculpt, resculpt aesthetics

Marionetlijnen

Het behandelen van marionetlijnen met Botox is een effectieve manier om verouderingstekenen te bestrijden. Deze lijnen, die van de mondhoeken naar de kaaklijn lopen, kunnen iemand ouder maken en een verdrietige indruk geven. Door Botox correct toe te passen, kunnen deze lijnen significant verminderd worden, wat leidt tot een jongere en frissere look. Botox is een populaire, niet-invasieve keuze voor het verzachten van marionetlijnen. Fillers kunnen ook helpen door volume toe te voegen en de huid strakker te maken. Ontdek hoe Botox en fillers je weer een jeudige uitstraling geven.
Boek een consult →
botox gummy smile, gummy smile, gum smile

Gummy Smile

Gummy smile, ook bekend als tandvleeslach. Vaak een aangeboren aandoening waarbij veel tandvlees zichtbaar wordt als je lacht. Overactieve spieren veroorzaken de gummy smile. Dit kan een onzeker gevoel geven. Gummy smile botox ontspant de spier die de bovenlip omhoog trekt. Botox gummy smile laat je weer natuurlijk en zelfverzekerd lachen. Resultaat: zichtbaar binnen 3-5 dagen, tot 5 maanden effect. Ben je klaar om weer te stralen met een prachtige lach?
Boek een consult →
tandenknarsen, kaakklemmen, botox kaakklemmen, Botox bruxisme

Tandenknarsen (Bruxisme)

Tandenknarsen en kaakklemmen, vaak voorkomend tijdens de slaap, kunnen serieuze gebits- en kaakproblemen veroorzaken, waaronder slijtage, pijn, hoofdpijn en slaapproblemen. Een effectieve behandeling hiervoor is het gebruik van Botox, wat de druk op tanden en kaken vermindert en zo de schade beperkt, terwijl het ook de kaakspieren ontspant voor meer comfort. Met Botox kun je deze ongemakken verhelpen en genieten van een gezonder gebit en een pijnvrij leven.
Boek een consult →
migraine, botox migraine, botox tegen migraine, migraine clinic, resculpt, resculpt aesthetics, botox and migraines, botox for migraine headaches, botox for migraine, hoofdpijn en migraine, hoofdpijn of migraine

Migraine

Migrainebehandeling met Botox: een revolutionaire aanpak voor chronische pijn. Migraine, kan het dagelijks leven flink verstoren. Botox tegen migraine biedt effectieve verlichting door het blokkeren van de zenuwsignalen die hoofdpijn veroorzaken. Deze door goedgekeurde behandeling vermindert de frequentie en intensiteit van migraineaanvallen. Resultaten zijn vaak al na de eerste sessie merkbaar en kunnen tot 3 maanden aanhouden, wat een aanzienlijke verbetering in levenskwaliteit betekent. Klaar om migraine vaarwel te zeggen en je leven terug te winnen?
Boek een consult →
overmatig zweten, hyperhidrosis, hyperhidrose, Botox oksels, resculpt, resculpt aesthetiics

Overmatig zweten (Hyperhidrosis)

Last van overmatig zweten onder de oksels? Ontdek de effectieve oplossing tegen overmatig zweten met onze Botox oksels behandeling! Verminder transpiratie en voel je weer zelfverzekerd. Ideaal voor wie lijdt aan hyperhidrosis. Plan een consult met een van onze artsen en zeg vaarwel tegen hinderlijk zweten.
Boek een Botox oksels consult →

botox injectable

Wat is botox?

Botox, ook bekend als botulinetoxine, is een eiwit dat wordt geproduceerd door de bacterie Clostridium botulinum. In heel kleine hoeveelheden toegediend, heeft Botox een ontspannende werking op de spieren. Dit zorgt ervoor dat de spieren tijdelijk minder samentrekken, waardoor rimpels en lijntjes verzachten.

Botox: meer dan alleen rimpels verminderen

Het gebruik van botox is niet enkel een rimpelbehandeling die met name ingezet wordt voor cosmetische doeleinden. Botox is zeer effectief en reikt verder dan cosmetische toepassingen. Inmiddels wordt het ook met succes ingezet voor diverse medische aandoeningen, zoals overmatig zweten, migraine of tandenknarsen.

Bij ReSculpt Aesthetics benaderen we het gebruik van Botox vanuit een holistische visie. Wij geloven in natuurlijke verjonging en beschouwen Botox als een krachtig instrument. Het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, zonder je expressie te maskeren.

Maak kennis met onze ervaren artsen en hun unieke visie op Botox. Ervaar het subtiele verschil van ReSculpt Aesthetics: jouw partner voor natuurlijke verjonging
Wil je meer weten of een Botox behandeling en of het iets voor jou is?
We helpen je graag verder! Neem contact op voor een consult →

de behandeling

Hoe werkt een Botox-behandeling?

Tijdens een Botox-behandeling wordt een kleine hoeveelheid Botox rechtstreeks in de spieren geïnjecteerd met een zeer fijne naald.

Dit blokkeert tijdelijk de zenuwsignalen naar de spieren, waardoor ze ontspannen en de rimpels verzachten. De procedure duurt meestal slechts enkele minuten en vereist geen verdoving.

Botox behandeling met Bocouture en Azzalure

De artsen van ReSculpt Aesthetics maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige producten, zoals Bocouture en Azzalure.

Bocouture, bekend om zijn lagere eiwitgehalte, kan het risico op allergische reacties verminderen, terwijl Azzalure effectief is voor het behandelen van grotere gebieden en diepe rimpels.

De Botox-behandelingen met Bocouture en Azzalure staan bekend om hun veiligheid en effectiviteit.
Gaat u voor kwaliteit? Botox Amsterdam natuurlijk bij ReSculpt Aesthetics!
Maak vandaag nog een afspraak →

Botox review

Zeer tevreden over de botoxbehandeling in Amsterdam bij dr. Siebenga. De kliniek is modern en uitnodigend, en dr. Siebenga is professioneel en vriendelijk. De behandeling was pijnloos en snel, met een perfect natuurlijk resultaat.

Ik krijg veel complimenten en voel me zelfverzekerder. Aanrader voor iedereen die er goed uit wil zien!
Marrianne Verstelaar
bron: Kiniek review

Nazorg en herstel

Nazorg en herstel

Na een botox behandeling met Bocouture en Azzalure is geen speciale nazorg nodig, maar het volgen van enkele instructies bevordert de beste resultaten.
• Vermijd 24 uur lang intensief sporten, sauna's, en extreme hitte, en oefen 4 uur lang geen druk uit op het behandelde gebied.
• Vermijd alcohol en bloedverdunnende medicijnen de eerste 24 uur om blauwe plekken te voorkomen.
• Lichte roodheid, zwelling en kleine bultjes kunnen voorkomen maar verdwijnen snel.
• Bescherm de huid tegen de zon en vermijd twee weken lang intensieve activiteiten.
Bij bezorgdheid of ernstige bijwerkingen, neem je contact op met de arts.
Heb je vragen over de nazorg of de herstelperiode van de behandeling met Botox?
Neem dan contact op met een van de medische specialisten van ReSculpt Aesthetics →

Tarief

prijs Botox amsterdam

De prijzen van onze Botox behandelingen verschillen per type behandeling. Bekijk de tarieven per botox behandeling op onze algemene tarieven pagina.
Bekijk de prijzen voor botox op de tarieven pagina →

FAQ

VEELGESTELDE VRAGEN

botox behandeling vragen

Enhance your
natural beauty
Noordhollandstraat 61a
1081 AS // Amsterdam
Copyright © ReSculpt Aesthetics