Injectables

Onderkin verwijderen met belkyra®

Ontdek de kracht van de Belkyra behandeling voor het verwijderen van je onderkin bij ReSculpt Aesthetics. Onze deskundige artsen gebruiken Kybella injecties om je onderkin te doen verdwijnen en een strakke kaaklijn te geven mèt blijvend resultaat.

Effectief je onderkin verwijderen met Belkyra behandeling

belkyra / Kybella

Onderkin verwijderen

Verwijder je onderkin en hamsterwangen met de effectieve Belkyra behandeling bij ReSculpt Aesthetics. Ontdek hoe deze injecties op basis van natuurlijke stoffen jouw vetcellen blijvend afbreken voor een strakkere kaaklijn.

belkyra behandeling

Onderkin verwijderen zonder operatie

Belkyra®, ook wel bekend als deoxycholinezuur of Kybella, is een stof die van nature in ons lichaam voorkomt. Het helpt bij het afbreken van vetten uit voeding. Sinds enkele jaren is Belkyra® beschikbaar als behandeling voor kleine vetophopingen, zoals onderkin, hamsterwangen en lipomen.

Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 67% van de mensen zich stoort aan het volume van hun onderkin en hamsterwangen. Dit komt omdat een onderkin zorgt voor een minder strakke kaaklijn en daardoor de gezichtsvorm kan veranderen. De oorzaak van een onderkin kan verschillende redenen hebben, zoals gewichtstoename, genetica of veroudering. Gelukkig kun je met slechts één Belkyra behandeling de onderkin later verwijderen, zodat je zelfverzekerd en met strakke kaaklijn door het leven kunt gaan.

Hoe werkt Belkyra?

Belkyra is een injectable die bestaat uit de natuurlijke stof deoxycholinezuur, welke ook in ons lichaam voorkomt. Door deze stof door middel van enkele prikjes gericht in het vetweefsel onder de kin en wangen te injecteren, worden deze vetcellen afgebroken en opgeruimd door het lichaam zelf. Dit zorgt voor een geleidelijke vermindering van volume en zorgt ervoor dat je gezichtsvorm weer in balans komt.

Het mooie is dat afgebroken vetcellen niet opnieuw worden aangemaakt, dus het resultaat van Belkyra® is blijvend. De behandeling zelf is snel en eenvoudig.
Wil je meer weten over de Belkyra-behandeling en of het iets voor jou is?
We helpen je graag verder! Neem contact op voor een consult →

belkyra Before / After

Belkyra resultaat

Het Belkyra voor en na resultaat van de behandeling van de onderkin met Kybella bij Julia Akkerman.

Het vet in Julia's onderkin was minimaal aanwezig, maar de versteviging van haar gehele kaaklijn heeft een aanzienlijk verschil gemaakt.
VOOR
NA

onderkin weghalen mannen

Het verminderen van een onderkin bij mannen kan ook effectief worden gedaan met Belkyra. Bekijk hieronder de resultaten van Belkyra bij mannen op de voor en na foto's. Het verwijderen van een onderkin met Belkyra is een populaire behandeling voor mannen.

Ontdek hoe Belkyra ook mannen kan helpen om een strakkere kaaklijn te krijgen.
VOOR
NA

review

julia akkerman, ervering belkyra behandeling, review kybella
Ik ben nog nooit bij een kliniek geweest die zoveel kennis heeft als deze artsen hebben!!! Wauw!
Ik wil niet meer anders, aanrader!
Julia Akkerman
bron: Google Review

belkyra voordelen

Belkyra: Superioriteit in elk aspect!

Ervaar ook de perfecte esthetische verfijning met onze unieke Belkyra behandeling. Ontdek hoe wij uw schoonheidsdoelen bereiken met deze effective behandeling om de onderkin definitief te verwijderen.

Voordelen onderkin verwijderen met belkyra

Het verwijderen van een onderkin met Belkyra heeft vele voordelen. Allereerst is deze behandeling niet-chirurgisch, wat betekent dat er geen sneden of hechtingen nodig zijn. Dit vermindert het risico op complicaties en zorgt voor een snellere hersteltijd in vergelijking met chirurgische ingrepen.

Maar dat is nog niet alles! De resultaten van Belkyra zijn blijvend. Zodra de vetcellen zijn vernietigd, komen ze niet meer terug. Dit betekent dat je langdurig kunt genieten van een stralend uiterlijk na de behandeling. Ontdek nu de voordelen van Belkyra voor het verwijderen van een onderkin.
  • Effectief: Belkyra® richt zich specifiek op kleine vet gebieden voor nauwkeurige en zichtbare resultaten.
  • Niet-chirurgisch: Veilige procedure voor het verwijderen van de onderkin, zonder lange hersteltijden.
  • Resultaat in één sessie: Ervaar enorme verbeteringen met slechts één behandeling.
  • Blijvend resultaat: Ervaar landurige resultaten doordat de vetcellen permanent worden opgelost.
  • Booster: Geeft je zelfvertrouwen een boost met een strakke kaaklijn en een slanker verbeterd gezichtsprofiel.
Wacht niet langer en plan direct een afspraak bij ReSculpt Aesthetics
Zeg vaarwel tegen die slappe onderkin, en verwelkom een strakke kijklijn →

belkyra Nazorg en herstel

Nazorg en herstelperiode na Belkyra / kybella behandeling

Na een Belkyra behandeling is er meestal weinig tot geen hersteltijd nodig. Na de behandeling kunnen er blauwe plekken en/of zwellingen rond de injectieplaats ontstaan, dit kan als ongemak worden ervaren. Direct na de behandeling kunnen de ‘normale’ dagelijkse activiteiten gewoon weer worden opgepakt.

Het is belangrijk om de instructies van de arts te volgen betreffende de nazorg van een Belkyra behandeling. We raden aan om intensieve lichamelijke activiteit voor een paar dagen te vermijden. Daarnaast kan het toepassen van een coldpack op het behandelde gebied zorgen dat eventuele zwelling vermindert.
Heb je vragen over de nazorg of de herstelperiode van de behandeling met Belkyra?
Neem dan contact op met een van de medische specialisten van ReSculpt Aesthetics →

Tarief

onderkin weghalen kosten met belkyra

De kosten onderkin verwijderen zijn afhankelijk van het aanwezig vet. Over het algemeen is één behandeling voldoende, mocht er meer nodig zijn dan kan een twee behandeling worden ingezet. De tarieven voor het weghalen van je onderkin met Belkyra (ook wel Kybella genoemd) zijn op onze tarieven pagina beschikbaar. 
Bekijk de Belkyra tarieven pagina →

FAQ

VEELGESTELDE VRAGEN

kybella / Belkyra onderkin behandeling vragen

Het ReSculpt Team staat voor je klaar, stel gerust al je vragen.

Vrijblijvend consult voor Belkyra / kybella behandeling

Enhance your
natural beauty
Noordhollandstraat 61a
1081 AS // Amsterdam
Copyright © ReSculpt Aesthetics