Injectables
Injectables is de verzamelnaam van botox en filler behandelingen. Injectable behandelingen die gericht zijn op het verfraaien van gezichtscontouren. Ontdek hoe deze behandelingen kunnen bijdragen aan jouw schoonheidsideaal.

Injectables door Botox en Filler specialisten
"Ervaar de kunst van aesthetics"

Injectables

Injectables behandelingen

Ontdek de wereld van tijdloze schoonheid met onze toonaangevende injectables behandelingen. Onze ervaren medisch specialisten combineren artistieke precisie met wetenschappelijke onderbouwing om jouw esthetische doelen te bereiken.

Injectables volledig afgestemd op jouw lichaam

Zoek je een complete transformatie of enkel een kleine schoonheidscorrectie, wij bieden behandelingen volledig op maat die perfect aansluiten bij jouw specifieke wensen. Ontdek nu hoe onze expertise en ervaring jou kunnen helpen om het beste uit jezelf te halen. Maak vandaag nog een afspraak!
botox, botox amsterdam, botox behandeling, injectable botox, resculpt, resculpt aesthetics

Botox

Botox behandelingen worden vandaag de dag toegepast voor het verzachten van de rimpels en plooien die door samentrekkingen van de spieren veroorzaakt worden, zoals de frons, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes.
Bekijk de Botox behandelingen →
fillers, fillers amsterdam, filler behandeling, injectable lippen, resculpt, resculpt aesthetics

Fillers

Klassieke plekken zijn de slapen, jukbenen, traangoten, lippen en langs de kaaklijn en kin. Fillers kunnen, indien juist gebruikt, het volumeverlies op een positieve wijze herstellen en je weer de uitstraling geven die past bij hoe jij je voelt.
Lees meer over Fillers→
onderkin verwijderen, belkyra behandeling, kybella, injectable, resculpt, resculpt aesthetics

Belkyra / Kybella

Onderkin verwijderen met Belkyra. Deoxycholinezuur is een natuurlijke stof die vet afbreekt. Geschikt voor kleine gebieden zoals; onderkin, hamsterwangen of zelfs lipomen. Resultaten zijn blijvend, omdat afgebroken vetcellen niet opnieuw worden aangemaakt.
Lees meer over Belkyra →
skinbooster, skinboosters, huidverbetering, huidverjonging, resculpt, resculpt aesthetics

Skinboosters

Skinboosters zijn hot! Injecties met hyaluronzuur, gericht op het verbeteren van de hydratatie en elasticiteit van de huid. Verjongt vrijwel direct en geeft een prachtige stralende teint. Effecties op korte en lange termijn.
Lees meer over Skinboosters →
dr refaat karim, plastisch chirurg, cosmetisch chirug
Onze filosofie is om te streven naar een natuurlijk ogend resultaat, waarbij jouw eigen unieke schoonheid behouden blijft.
Dr. Pieter Siebenga
Cosmetisch arts ReSculpt Aesthetics

FAQ

VEELGESTELDE VRAGEN

Resculpt Injectables behandeling vragen

Het ReSculpt Team staat voor je klaar, stel al je vragen gerust.

Vrijblijvend consult voor Injectables behandelingen

Enhance your
natural beauty
Noordhollandstraat 61a
1081 AS // Amsterdam
Copyright © ReSculpt Aesthetics