CHIRURGISCH

Manuele Subcisie: De Sleutel tot Diepe Huidherstel

Manuele Subcisie is de uitkomst voor met name vrouwen die cellulitis vormen, ook wel bekend als putjes op en rond de billen, een bron van frustratie. Meer dan 80% van de vrouwen heeft hier last van. Dit esthetische probleem kan ervoor zorgen dat vrouwen bepaalde kleding vermijden of juist verkiezen.

Manuele Subcisie: Revolutionaire Techniek voor Huidvernieuwing

Manuele Subcisie

Transformeer Je Huidtextuur met Manuele Subcisie

Er zijn talloze behandelingen voor cellulite, waaronder diëten, lichaamsbeweging, crèmes, massages, cupping en verschillende energie-apparaten. Hoewel deze behandelingen de verschijning van putjes kunnen verbeteren door het balanceren van de vochtbalans en het iets oprekken van de collageenvezels die aan de huid trekken, bieden ze slechts tijdelijke resultaten. Zodra de behandeling stopt, komen de putjes vaak weer terug.

De enige effectieve manier om putjes echt te verminderen, is door de collageenvezels die van de spierlaag naar de huidlaag lopen - en die de putjes veroorzaken door de huid naar beneden te trekken - los te maken. Dit proces staat bekend als manuele subcisie. Voorheen kon deze behandeling ook worden uitgevoerd met Cellfina®, maar deze optie is helaas niet meer beschikbaar. De chirurgische techniek die aan Cellfina® ten grondslag lag, is echter hetzelfde als die van manuele subcisie.

Manuele subcisie wordt uitgevoerd onder lokale verdoving. De putjes worden eerst gemarkeerd en vervolgens verdoofd. Zodra de verdoving is ingewerkt, worden de putjes direct onder de huid losgemaakt van de collageenvezels met behulp van een speciaal medisch instrument. Na de behandeling kan de behandelde plek enkele dagen gevoelig zijn en blauwe plekken vertonen. Het uiteindelijke resultaat kan na 3 tot 4 maanden goed worden beoordeeld.

Tarief

kosten van de Manuele Subcisie behandeling

De kosten voor de Manuele Subcisie zijn afhankelijk van het aantal behandelingen. De tarieven voor de behandeling zijn op onze tarieven pagina beschikbaar. 
Bekijk de Manuele Subcisie tarieven pagina →
Het ReSculpt Team staat voor je klaar, stel gerust al je vragen over de Manuele Subcisie behandeling

Vrijblijvend consult voor een Manuele subcisie behandeling

Enhance your
natural beauty
Noordhollandstraat 61a
1081 AS // Amsterdam
Copyright © ReSculpt Aesthetics