Chirurgisch

Ooglidcorrectie: Herstel Je Jeugdige Oogopslag

"Ogen zijn de vensters naar de ziel," zo luidt het gezegde, en inderdaad, ogen zijn vaak het eerste wat opvalt wanneer we iemand ontmoeten. Veel mensen vinden het dan ook erg vervelend als tekenen van veroudering, zoals verslapping of het hangen van de oogleden, zichtbaar worden.

Ooglidcorrectie: Open de Deur naar een Verjongde Uitstraling

ooglidcorrectie

Verfris Je Blik met een Ooglidcorrectie

Een bovenooglidcorrectie kan uitkomst bieden bij toename en verslapping van de huid van de bovenoogleden. Deze procedure wordt uitgevoerd onder lokale anesthesie, waarbij een strookje overtollige huid (en soms ook spier) wordt verwijderd van de bovenoogleden. Dit verlicht de druk op de oogleden en herstelt een heldere, open uitstraling.

Bij verslapping van de onderoogleden en vochtophoping, die samen een vermoeide blik veroorzaken, kan een onderooglidcorrectie soelaas bieden. Ook deze ingreep, uitgevoerd onder lokale verdoving, omvat het verwijderen van een strookje huid, wat helpt om de uitstraling van vermoeidheid en de zwaarte van de onderoogleden te verminderen.

Tarief

ooglidcorrectie kosten

De kosten ooglidcorrectie zijn afhankelijk van het te behandelende gebied. De tarieven voor de behandeling zijn op onze tarieven pagina beschikbaar. 
Bekijk de ooglidcorrectie tarieven pagina →
Het ReSculpt Team staat voor je klaar, stel gerust al je vragen over de ooglidcorrectie

Vrijblijvend consult voor een ooglidcorrectie

Enhance your
natural beauty
Noordhollandstraat 61a
1081 AS // Amsterdam
Copyright © ReSculpt Aesthetics