Chirurgisch

Ontdek de Kunst van Liften: Armlift, Beenlift, en Buiklift

Liften, waaronder de armlift, beenlift en buiklift, vormen een reeks chirurgische procedures die gericht zijn op het herdefiniëren en verstrakken van de contouren van het lichaam. Deze ingrepen bieden een effectieve oplossing voor het verwijderen van overtollige huid en vet, wat resulteert in een gladdere, strakkere en jeugdiger uitstraling.

Liften: Transformeer Je Silhouet met Armlift, Beenlift, en Buiklift

Liften

De Sleutel tot Harmonieuze Contouren

De armlift, ook bekend als brachioplastiek, richt zich op het verstrakken van de huid tussen de oksel en elleboog, waardoor hangende huid die vaak resulteert van gewichtsverlies of natuurlijke veroudering, wordt gecorrigeerd. Het resultaat is slankere, meer gedefinieerde armen die beter in verhouding staan met de rest van het lichaam.

De beenlift, of dijlift, pakt soortgelijke problemen aan in het bovenbeen en bilgebied. Door het verwijderen van overtollige huid en vet, helpt deze procedure bij het creëren van strakkere en meer getonifieerde benen, waardoor het zelfvertrouwen van patiënten in kleding en hun algehele uiterlijk toeneemt.

De buiklift, of abdominoplastiek, is gericht op het verstevigen van de buikstreek door niet alleen overtollige huid en vet te verwijderen, maar ook door verzwakte of gescheiden buikspieren te herstellen. Dit leidt tot een plattere, strakkere buik en een meer gedefinieerde taillelijn, waardoor het silhouet significant wordt verbeterd.

Tarief

Liften kosten

De kosten voor de arm-, been- en buiklift zijn afhankelijk van het te behandelende gebied. De tarieven voor de behandelingen zijn op onze tarieven pagina beschikbaar. 
Bekijk de liften tarieven pagina →
Het ReSculpt Team staat voor je klaar, stel gerust al je vragen over de arm-, been- en buikliftbehandelingen

Vrijblijvend consult voor de arm-, been- en buiklift

Enhance your
natural beauty
Noordhollandstraat 61a
1081 AS // Amsterdam
Copyright © ReSculpt Aesthetics