Chirurgisch

Ontdek de Kracht van Verjonging met een Facelift & Halslift

Een facelift biedt een effectieve oplossing voor het verminderen van verouderingssymptomen door overtollig vet te verwijderen, de spieren te versterken en de huid aan te spannen. Beleef een metamorfose en herwin je jeugdige uitstraling met onze facelift procedure.

Facelift & Halslift: Herdefinieer Je Uitstraling met Tijdloze Elegantie

Facelift

De Sleutel tot een Verjongde Uitstraling en Strakke Contouren

Rond ons dertigste beginnen tekenen van huidveroudering zoals een dunnere, slappere huid en afname van bot- en spiermassa, wat leidt tot een minder strakke kaaklijn en diepere lijnen rond de mond. Hoewel ouder worden vaak geaccepteerd wordt, kan het verlies van gezichtsvolume en weefselverslapping onze uitdrukking en daarmee de perceptie door anderen beïnvloeden, waardoor we er moe of verdrietig uitzien.

In de beginfase van veroudering kunnen niet-chirurgische behandelingen zoals injectables of Morpheus8® effectief zijn. Echter, bij toegenomen verslapping biedt een facelift, uitgevoerd door een plastisch chirurg, een duidelijke verbetering. Afhankelijk van de mate van veroudering kan gekozen worden voor verschillende soorten facelifts, variërend van een Minilift tot een Deep Plane Facelift, elk met een focus op specifieke weefsellagen voor het meest natuurlijke resultaat.

Hoewel een facelift voornamelijk de middengezichtscontouren verbetert, zonder invloed op voorhoofdsrimpels of de huidkwaliteit, biedt ReSculpt Aesthetics een holistische benadering van veroudering. Patiënten worden multidisciplinair beoordeeld voor een gepersonaliseerde behandeling die het beste resultaat belooft.

halslift

Verjong en Verfijn

De hals, een uitdagend gebied binnen de esthetische geneeskunde, vertoont vaak tekenen van veroudering zoals een vollere, slappere onderkin, zwaardere hamsterwangen, en een dunner wordende huid met meer lijnen en plooien vanaf het dertigste levensjaar.

Hoewel NeckTite® en Face-/halsliften populaire chirurgische opties zijn voor deze verouderingssymptomen, biedt de directe halslift een effectievere oplossing voor het verstevigen van de hals. Deze methode, die huid verwijdert langs het midden van de onderkin en hals, kan directer de gewenste strakheid bereiken, maar is minder populair vanwege potentieel zichtbare littekens. Toch, met geavanceerde hechttechnieken en bij passende kandidaten, kan deze ingreep leiden tot esthetisch aantrekkelijke resultaten, vooral als de huid aanzienlijk is verslapt of verdund, waardoor littekens beter en mooier genezen.

Tarief

Hals- en facelift kosten

De kosten voor de hals- en facelifts zijn afhankelijk van het te behandelende gebied. De tarieven voor de behandelingen zijn op onze tarieven pagina beschikbaar. 
Bekijk de ooglidcorrectie tarieven pagina →
Het ReSculpt Team staat voor je klaar, stel gerust al je vragen over de hals- en facelift behandelingen

Vrijblijvend consult voor de hals- en facelift

Enhance your
natural beauty
Noordhollandstraat 61a
1081 AS // Amsterdam
Copyright © ReSculpt Aesthetics