Resculpt Aesthetics, cosmetische kliniek, amsterdam, dr karim, dr. Refaat Karim, dokter karim

Plastisch chirurg

Dr. Refaat Karim

"Ik wil niet dat je iemand anders wordt, maar een fantastische versie van jezelf. Ik noem het ‘serieus mooi’."

Dr. Refaat Karim - Plastisch Chirurg

biografie

Dr. Refaat B. Karim, een gerenommeerd plastisch chirurg, is toegewijd aan het creëren van 'serieus mooie' resultaten. Met zijn focus op luisteren en begrijpen, streeft hij ernaar om mensen mooier te maken zonder hun eigenheid te veranderen.

Met ruime ervaring in ziekenhuizen zoals het VUmc en het Slotervaart Ziekenhuis, en als oprichter/directeur van Kliniek Amstelveen, heeft Dr. Karim tijdens deze indrukwekkende loopbaan zijn expertise opgebouwd.

Dokter Karim is een autoriteit op het gebied van vaginoplastie bij transseksuelen en reconstructie na vrouwenbesnijdenis (VGV), een operatie waarin hij wereldwijd een van de weinigen is die deze kan uitvoeren.

Vanuit Bangladesh naar Nederland gekomen op zijn achtste jaar, heeft Dr. Karim een persoonlijke achtergrond die hem uniek maakt. Bij Dokter Karim staat de mens centraal. Hij gelooft in 'serieus mooi' - het creëren van een fantastische versie van jezelf.

Laat je behandelen door een toegewijde en ervaren chirurg die aandachtig naar jouw verhaal luistert en streeft naar verbluffende resultaten. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe Dokter Karim jou kan helpen om ‘serieus mooi’ te zijn.

dr. Refaat karim

BIG:

Ik begin altijd met luisteren, heel open. Ik denk dan niet aan wallen, of rimpels.

Voor mij telt vooral de mens achter het uiterijk. Want ik wil mensen zeker mooier maken, maar niet van plastic.

VOLG Refaat

Dr. Refaat Karim van ReSculpt Aesthetics meet bij bij een patient de afstand van de wang voor het uitvoeren van een facelift behandeling
Dr. Refaat Karim van ReSculpt Aesthetics kijkt aandachtig naar de uitvoering van een cosmetische behandeling. Hij heeft zijn operatie kleding aan.
Dr. Refaat Karim van ReSculpt Aesthetics is een facelift behandeling aan het opereren.
Dr. Refaat Karim van ReSculpt Aesthetics kijkt aandachtig omhoog tijdens een interview
Enhance your
natural beauty
Noordhollandstraat 61a
1081 AS // Amsterdam
Copyright © ReSculpt Aesthetics