Body sculpting

Microneedling met Morpheus 8: ondek de Innovatie in Huidverbetering

Microneedling behandeling met Morpheus 8. Ontdek de kracht van diepgaande natuurlijke verjonging, de voorhoede van innovatie in huidverbetering. Morpheus 8 onderscheidt zich van andere microneedling behandelingen door de combinatie van RF-energie en microneedles. Deze unieke combinatie zorgt voor een effectievere en langdurig resultaat

Morpheus 8: de microneedling behandeling voor een strakke en stralende huid

Morpheus 8

Huidverbetering met Morpheus8

De revolutionaire kracht van Morpheus8® ligt in de combinatie van microneedling met radiofrequente energie, een techniek die de esthetische geneeskunde aanzienlijk heeft verrijkt. Traditionele 'energie-apparaten' zoals lasers en HIFU worden vaak gebruikt voor huidversteviging, maar hun grootste beperking was de uniforme verspreiding van energie/warmte door alle lagen van het weefsel, wat leidde tot langdurige herstelperiodes met een rode en schilferige huid.

Met Morpheus8® biedt de mogelijkheid om de penetratiediepte van de microneedling naaldjes aan te passen, van 1mm tot 4mm voor gezicht en hals, waardoor zowel de huid als de onderhuidse vetlaag effectief behandeld kunnen worden. De radiofrequente energie wordt direct bij de puntjes afgegeven op de ingestelde diepte, waardoor de bovenste huidlaag bijna volledig bespaard blijft van de energie/warmte. Dit resulteert in een significant kortere herstelperiode na de behandeling.

Tarief

morpheus 8 kosten voor huidverbetering

De kosten van Morpheus 8 voor een huidverbetering zijn afhankelijk van het te behandelende gebied. De tarieven voor de behandeling van de huid zijn op onze tarieven pagina beschikbaar. 
Bekijk de Morpheus 8 tarieven pagina →
Het ReSculpt Team staat voor je klaar, stel gerust al je vragen over Morpheus 8.

Vrijblijvend consult voor Morpheus 8 behandeling

Enhance your
natural beauty
Noordhollandstraat 61a
1081 AS // Amsterdam
Copyright © ReSculpt Aesthetics